Andel i attraktive Sydaarhus med udsigt over Skåde til Aarhusbugten

Emiliehøj 14, 3. 34., 8270 Højbjerg - Andelsbolig

NYHED Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 1.240.000

Andel i attraktive Sydaarhus med udsigt over Skåde til Aarhusbugten

Idét jeg er blevet tilbudt en seniorbolig, sætter jeg efter 21 dejlige år nu min lejlighed til salg. Lejligheden er en attraktiv 2v. andel beliggende i det skønne Skåde med stor overdækket altan på 10 m2 og en skøn udsigt over Marselisborg Skov og Århusbugten til Mols Bjerge og Helgenæs - en udsigt jeg i den grad dagligt har nydt og særligt de sidste 7 år som pensionist -)

Andelsbyggeriet Emiliehøj 14-15 består af 40 andele fra 1983 og har en meget sund økonomi. Boligafgiften er 2588,- pr. md. plus forbrug. Bygningen har energimærke B og derfor lave varmeudgifter på ca. 200,- pr. md. for vand og varme. Der er p-pladser ved ejendommen, og der er tilladelse til at holde kæledyr.

Til foreningen hører kælderrum, tørrerum, cykelkælder, fælles festlokale og gæsteværelser. Der er mulighed for at tilslutte sig fælles kabel-tv fra YouSee.

Foreningen ligger i gåafstand til dagligvarebutikker. Der er 5,5 km til banegården/Aarhus C med gode busforbindelser og cykelstier samt 7 km til Molslinjen.

Lejligheden med den unikke udsigt skal ses, så skriv for en besigtigelse. Årsregnskab og referat fra generalforsamling kan tilsendes ved interesse.


https://www.emiliehoej14-15.dk/om-emiliehoej-14-15/

  • Svømmehal
    under 1 km

    Lyseng Svømmebad Lysengvej 4 8270 Højbjerg Danmark Vis på Google Maps

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån
Beregn her*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 2.588,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 53 m²
Værelser 2
Kælder 2 m²
Byggeår 1983
Etage 3.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 2.588 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Foreningens årsregnskab
Boligen er vist 112 gange